Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kenny Halálozások

 Kenny a legismertebb a show az ő visszatérő halála szinte minden epizód az első öt évben, gyakran követi néhány változata "Úristen, megölték Kenny!" és a "Szemetek!" a barátaitól,Stan és Kyle , ill. A geg már számos precedens megy vissza legalább, amennyire a hagyományos kiáltás: "Te rohadt disznó! Már deaded engem!" a Bluebottle szinkronhangjaPeter Sellers Goon megjelenítése Az 1951-ben. Az első néhány epizódot, Kyle mondta a teljes kifejezést. Később, úgy változott, attól függően, hogy ki ölte meg Kenny.

Kenny meghalt, és jött vissza több mint 102-szer szerepelt a South Park sorozat (79 a sorozat eddigi kettő a korai animációs rövidfilmek , hat más engedélyezett TV-paródiák, hatszor a játékot, és kétszer a filmet . Ő is meghalt kilenc különféle módon a nyitójelenetben. Kenny? legfrissebb halál (hiszen az első " Best Friends Forever ", két és fél évvel korábban) volt a" The List ".

Kenny meghalt, szinte az összes epizódot, amíg az írók megölte le tartósan az ötödik évad, de a végén visszatért a szezon finálé, megjegyezve, hogy ő volt "odaát" az egész idő alatt, míg mutat be képernyőn. A hatodik évad, Matt és Trey tekinteni azt a gyakorlatot, megöli őt minden epizódot, mert megunta a tréfát. Az ok, hogy miért halt meg Kenny folyamatosan kapott egy interjúban Matt Stone és Trey Parker, aki kijelentette, homályosan hogy azért, mert szegény Kenny . Kenny mindig feltámadt a következő rész, bár a magyarázatot az ő újbóli megjelenése változatos. Egy epizód kifejtette, hogy a lelke visszatér édesanyja, úgy, hogy egy másik szerv, az újjászületett, majd a nő, hogy 8 vagy 9 éves rekord idő alatt, míg a másik egyszerűen csak Kenny reappearing varázsütésre a semmiből a második része kétrészes epizód, miután elgázolta a vonat az első.

Semelyik másik karakter úgy tűnik, hogy ez a szokatlan? Stan csupán köszöntötte Kenny mikor valósult meg, és senki másnak sem pislogott. Kenny magát néha azzal a ténnyel, hogy ő állandóan meghalt, kifejezve neheztelés amiatt, hogy Stan aggódott Kyle közelgő halálát, miközben soha gyász Kenny, választó, hogy háztartástan órák alatt műhelyről is , részben azért, mert félt a szerzés megölték a veszélyes elektromos kéziszerszámokat a boltban osztályban, és éljenzés miután rájött túlélte az epizód " Mr. Hankey, a karácsonyi Poo ".

Más karakterek tűnnek időnként homályosan tudatában Kenny halálát. A " Cartmanland ".Kenny meghal Cartman vidámpark, és amikor ügyvédek perelnek vele beszélve "Ez a fiú, aki meghalt", Cartman válaszolja a "Ki, Kenny? Meghal egész idő alatt". Úgy tűnik, hogy a többiek is tudják Kenny halálát, de meglehetősen nemtörődöm róluk, mert tudom, hogy ő újra megjelenik. Még Stan megemlítette, hogy Kenny meghalt, egész idő alatt az epizódban "törpék ", ahol a manók véletlenül összetörni Kenny, és jajgatni át ezt a tragédiát, hanem zavaros, hogy miért a gyerekek úgy tűnik, nem érdekel. Egy másik epizódban Kenny esziksavcsökkentő tablettát, azt gondolva, ők pénzverdék, és sokat iszik vizet utána. Amikor Kenny felrobban, a főszereplők és Kyle apja nevetett, és tapsolnak, és Stan azt mondja: "Ez jó volt."

Kenny túlél néhány epizódot az első öt szezonban az első, hogy " Mr. Hankey a karácsonyi Poo". A második alkalommal is a " város on the Edge of Forever ", amelyben az egész epizód belül kerül sor, Stan álma. Kenny meghal csak az álom (és egy hamis visszaemlékezés, hogy Cartman már az álomban). A harmadik idő az epizódban " Rainforest Schmainforest ", amikor villám sújtja majd feltámadt CPR az ő új barátnője Kelly. A negyedik alkalommal pedig a " Ne a fogyatékosok Menj a pokolba! "/" Valószínűleg "két partnered, ha ő elgázolta egy busz az 1. részben és a feltételezhetően meghalt. Amikor a busz megáll a mexikói 2. rész, ő kaparni a busz alatt egy mexikói férfi és megállapították, hogy még mindig életben van. Az ötödik alkalommal Kenny menekül a halál a " Fat Camp ". Ehelyett, egy gyerek, aki a kábítószer-elvonókúrán korábban pózol a Cartman arra kényszerül, Stan és Kyle a ruhát Kenny narancssárga dzseki és felmászunk Crabtree asszony méhébe részeként televíziós mutatvány.Holttestét később kiszorították, majd a holttestet egy másik gyerek hasonlít Harry Potter. Az ötödik évad " Terrance és Phillip: Behind the Blow "Föld Napja aktivistái csapkod minden Kenny végtagok off, de nem jelenik meg a halál bármely pontján az epizódban.

Amellett, hogy a halál elől néhány epizódot, Kenny nem jelenik meg az epizódok " Terrance és Phillip in Not My Anus nélkül "," Cat Orgy "," Two Guys Csupaszon egy kád forró ", és" Pip ", és ezért nem Nem hal meg minden ilyen epizód. Az egész szezont 7-11, Kenny volt ritka, de a halálesetek túlélte ki a legtöbb epizódot. Néhány "halál" nem tényleges esetek Kenny haldoklik, de még mindig kísért Stan és Kyle felszólalásával kapcsolatban, például amikor Kenny World of Warcraft karakter meghalt a Make Love, Not Warcraft .

Az epizód " Cripple Fight "jelzi, hogy ez nem szerencse, hogy Kenny okoz neki, hogy meghaljon, de a télikabát. Ha Timmy ad narancssárga dzseki, ami szinte teljesen megegyezik Kenny, hogy Jimmy , egy sor szerencsétlen és végzetes események ismételten megtörténhet a háta mögött (ami azt jelenti, minden hiányozni fog), (Egy hang is halványan hallható sikoltozás "Van Kenny! Öld meg! "), de Jimmy nem is vesszük észre. Másrészt, meg kell jegyezni, hogy van még néhány epizódot, amikor Kenny meghal anélkül, hogy a télikabát.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 1
Összes: 20884
Hónap: 684
Nap: 11