Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fiúk Családok

 A Marsh család

Randy és Sharon  - Randy és Sharon (eredetileg "Carol") Marsh a szülei Stan , s rendkívül heves nővére Shelley. Sharon Marsh egy recepciós Tom orrplasztika és Randy egy geológus .

Shelly  - Shelley Marsh Stan a tinédzser húga. A karakter fogalmazott: Mary Kay Bergman, amíg Bergman halála és jellegét később elhangzott a Mona Marshall és Eliza Schneider majd.A lány új hang művész lehet április Stewart.

Grampa  - "Gr. AMPA "Marvin Marsh van Stan nagyapja. Ő hangját Trey Parker , aki szintén biztosítja a hangok, mind az ő fia feltételezett Randy Stan és unokája. Szerint a műsor "Halál ", Grampa 102 éves.

Jimbo Kern - Stan nagybátyja, Jimbo Kern egy vadász, és otthont ad a saját televíziós sorozat.

Flo néni - Flo néni volt, Sharon nagynénje. Egészen Spookyfish , régen látogasson el a mocsarak minden hónapban, és maradjon körülbelül öt napig, vagy úgy. Ez "viszont Sharon egy teljes kurva". Körülbelül a felénél epizód, az aranyhal odaadta Stan Halloween ölte meg, és ez zavar Sharon, mert most Flo néni soha nem látogatja meg újra. Az ő havi rendszeres látogató, és a standard idő neki látogatást tartott, paródiája volt a menstruáció, míg az asszony halála parodizált menopauza.

A család Broflovski

Gerald és Sheila - Gerald az apja és a család feje. Régen legjobb barátok Kenny apja középiskolában, de nőtt eltekintve után Gerald elment főiskolára. Ő foglalkozás mint ügyvéd adott neki nagy horderejű ügyek állapotát, mint a hasonló epizódok Szexuális zaklatás Pandaés Chef támogatás Sheila Gerald felesége van, és a vezető nyomait a család. Van egy vastag New York-i akcentussal, és többször is hangsúlyoztuk neki szigorú ragaszkodás a politikai korrektségnek és az erős hit erkölcsi értékeket . Sheila gyakran tolja fiát Kyle, hogy "mindig a helyes dolgot", és tartózkodni az erkölcstelenség. A nézők láthatják őt az erős hit az ő elvei főleg South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan . Ő nagyon védelmezi a családja vallását, tippek, hogy ő lehet a progresszív zsidó satirization feministák (mint például a szenátor Barbara Boxer vagy Susan Brownmiller ). Számos alkalommal ő volt a tárgyaCartman éneke "Kyle mama egy Big Fat Szuka", amely megjelenik a film soundtrack CD-t.

Ike - Ike Broflovski van Kyle elfogadott kisöccse és egy kanadai , ezt jelzi a védjegyévé csapkodó ovális fejét. Ike beszél baba beszélni, de néha beszél profanely, ami gyakran a bátyja hatására. Mint például amikor Kyle azt mondja: "Rúgd a baba", Ike fogja válaszolni: "Ne rúgja a rohadt baba", ahol Kyle ténylegesen rúgni. Egy másik visszatérő dolog, amit mond, "Süti szörny". Ike figyeli " A McNeil-Lehrer NewsHour "weeknights 10-11 óráig és olvasás John Steinbeck regényei hozzájárul az ő státuszát egy zseni. Míg óvodai Ike elvesztette a szüzességét, hogy a tanító az epizódban " kisasszony Tanító frufru a Boy ".

Kyle Shwartz - Kyle Schwartz Kyle Broflovski a bosszantó, és a tipikusan zsidó unokatestvérem Connecticut. Ő hangját Trey Parker. Kyle Schwartz egy ostoba megjelenést egy kövér fejét és a kis száját. Neki nehéz légzés miatt asztma együtt rossz látás, amelyre vonatkozóan a nagy szemüveg.

Cleo - Kyle nagymamája és Sheila anyja, aki három évvel korábban halt Korn Groovy Pirate Ghost Rejtély . A fiúk ástak neki, hogy megpróbálja megijeszteni az ötödik osztályosok a Halloween. Kyle gyakran tesz megjegyzéseket illetően nagyanyja. Az epizód egy létra a mennybe , ha a fiúk kísérlet arra, hogy a mennyországba, Kyle kiált, hogy a nagymamát, hogy ha még nem tette. Cleo is szerettem volna részt venni Jewleeard Kyle egy zsidó iskolát akadémia ahogy azt rámutatott: John Edward az epizód A legnagyobb Douche az Univerzumban . (elhunyt).

A Cartman család

Liane - Cartman anyukája, Liane Cartman, híres South Parkban, amiért szexuálisan szabados életet és már ismert aludni sok South Park Chef és lakói beleértve Iskola Counselour Mr. Mackey. Ő volt, egy ponton a kiemelt modellje a borítóján Crack Whore Magazine . Fiatal Eric tagadja ezt az állítást tett Stan és Kyle sok epizódot. A South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan kiderült, hogy ő vesz részt a német " scheiße filmeket ". Kiderült az epizódban Cartman mama még egy Dirty Slut , hogy ő egy hermafrodita , és valójában Cartman biológiai apja. Az identitását Cartman biológiai anyja még soha nem derül fény.Cartman mama nagyon puha, és engedelmeskedik Cartman bármit kér, de az epizód Tsst Mrs.Cartman felveszi Cesar Milan a " A Dog Whisperer "tanítani neki, hogy ellenőrizzék a fiát.

A kiterjesztett Cartman család jelenik meg a műsor " Merry Christmas Charlie Manson! ", ahol ő és a többiek menni egy utat Nebraska , hogy látogassa meg őket karácsonyra . A legtöbb rokona tűnnek hasonlónak számít neki, az összes zsírt, ugyanazzal a beszéd és a impedement catchphrases , mint a "Kickass!" és a "tiszteletben tartja a AUTHORITAH!""Nem, Valaki * neve * ez az én Pot pie . Nem, Valaki * neve * Ez rossz * Valaki neve *! ". A család ismét látható a műsor " Cartmanland "a nagyanyja temetésén? ahol Otthagyja ingatlan (értéke 1.000.000 $) Eric hivatkozva, hogy a család többi tagja töltött volna az egészet a repedés . A nagyszülei "nevek Harold és Mabel, van nagybácsik nevű Howard és Szarházi, és egy unokatestvére Elvin nevű.

A McCormick család

Stuart és Carol - Kenny McCormick Ezek Anya és Apa. Carol visel lime zöld T ", amely általában a következőképpen szól:" Én vagyok a hülye ", és a piszkos kék farmert. Stuart visel zsíros jean kabát, alatta fehér ing, koszos farmer, és egy piros sapkát amely a "skót" hímezték rá.

Kevin - Keveset tudunk arról, Kevin. Úgy tűnik, hogy idősebb, mint Kenny egy pár éve, és elváltunk barna haj tapad fel. Hangja által nyújtott Trey Parker és úgy hangzik, mint Bill, Terrance és Fosse, három Kenny osztálytársai, de a déli akcentussal.

Nővér - A " Best Friends Forever "egy fiatal lányt látott a McCormick Kenny családja meglátogatta a kórházban. Neki nincsenek sorok, és még soha nem ad magyarázatot adtak a személyazonosságát illetően.

Nagyapa - Kenny nem nevezett nagyapja jelenik meg a " Fat Camp ", amely Kenny ad neki egy" érzéki teljes testmasszázs "előtt élő közönség arány. Kenny nagyapja is megemlítik a "bárányhimlő ", ahol Gerald Broflovski belekeveri, hogy ő egy munkanélküli ivott sokat, mint Stuart.

A család Stotch

Stephen és Linda - Stephen és Linda Stotch van Butters szülei. Linda barna pulóvert visel, és egy borjú-lila szoknya hosszát, és szőke haj, Stephen visel egy olajbogyó drapp inget és jellegzetes fehér nyakkendőt, egy hasonló frizurát egy felnőtt crewcut ki.

A kiterjedt család Stotch látható az epizód AWESOM-O, ahol  Butters van nagynénje és nagybátyja él Los Angelesben.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statisztika

Online: 1
Összes: 29022
Hónap: 221
Nap: 7