Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Más karakterek

Big Gay Al

Big Gay Al (hangját Matt Stone ) egy sztereotipikus homoszexuális embert ismert a extravagáns és pozitív viselkedése. Például, aki szinte mindig reagál az üdvözlés: "How are you?" egy optimista: "Én vagyok szuper! Köszönöm a kérdést!" Egy ponton a show, szalad egy állat farm meleg állatok, akik

Al Super Gay

 elutasították a homofób gazdik. Ő ideiglenesen elfogadottSparky , Stan meleg kutya, aki megszökött otthonról. Később az epizódban, s nagy menedék eltűnik, de a különböző állatok maradtak, és fogadták el a korábbi tulajdonosok, akik már hiányzott nekik nagyon. Azóta ő volt különösen jó barátja Stan.

Séf

Jerome "Séf" McElroy egyike volt azon kevés fekete betűkkel a South Park , és a séf a South Park-i Általános Iskola. Az első szezonban, a trükk sor, mivel a négy fiú jött be a cafeteria volt, hogy "Hello gyerekek!" Ők válaszoljon "Hé Chef." Chef volna ellensúlyozni a "Mi újság?" amelyre így válaszolt: "Rossz." Chef Ezt úgy szokás mondani: "Miért rossz?"Stan és megmagyarázná, hogy az epizód kérdés. Az első két sor még mindig használják a későbbi epizódok, mint amikor a fiúk látogasson Chef házában, ahol gyakran szórakoztató, egy hölgy. A sztereotip karakter, Chef megszállottja szex (különösen a fehér nők). A Chef támogatás , ez elárulta, hogy már elkövetett kegyetlenséget egy kecskét. Ő egy tehetséges énekes, és van egy olyan tendencia, hogy énekeljen vadul megfelelő dalokat, ha múzsája üt rá.A gyerekek gyakran keresik őt, ha szüksége útmutatás és tájékoztatás. Ő hangját Isaac Hayes. Utal Stan, Kyle, Cartman és Kenny a "gyerekek" még ha csak az egyikük jelent. Ő egyszer majdnem hozzáment egy Succubus, de a fiúk megmentette. Szülei Skóciában élnek, és az anyja van egy tendencia, hogy adjon meg minden léleknek, hogy van egy probléma "fa-fiddy" vagy 3 dollár 50 cent, és, főleg, hogy a Loch Ness-i szörny.

Dr. Alphonse Mephisto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Alphonse Mephisto egy sztereotip őrült tudós , aki specializálódott a géntechnológia , a nagybátyja és egy fiú nevű Terrance (nem tévesztendő össze a Terrance a Terrance és Phillip ). A karakter egy kiterjesztett utalás a Marlon Brando ábrázolásáról Dr. Moreau az1996 filmváltozatát a Dr. Moreau szigete . A neve utalás Mefisztó . Ő általában pozitív, de kissé hátborzongató, aki mindig megpróbál segíteni azokat, akik igénylik az ő tehetségét, de néha egy árat. Sajnos a kísérletek néha baj, és tegye az egész város veszélyben van.

Dr. Doctor

Dr. Doktor úr, az egyetlen (és hihetetlenül babonás és ostoba) orvos, South Park és a Hells Pass Kórház. Az egyik epizódban bánik a gyerekekkel a South Park után a megfélemlítés . Az ő diagnózis , akkor használja a gyerekek szleng kifejezéseket leírni a sérülések, mint a "másodfokú Titty Twister." Ő hangját George Clooney South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan .

Polgármester McDaniels

McDaniels polgármester az eljáró polgármester South Park. Ő kezeli a különböző tevékenységek, a város, mindig beszél kívül a városháza, és különböző panaszok a városlakók.Míg a polgármester jár el, gyakran megkönnyíti a súlyos helyzetekben, elutasította őket teljesen. Ő cselekszik elbizakodottságában, mivel szerinte a lány, ő járt Princeton Egyetemen, és úgy gondolja, South Park egy dump és hogy minden a lakók idióták. Utálja Barbrady is, de nagyrészt ragadt magával, de ez azt jelentette, hogy ők voltak valami titkos, meglehetősen szokatlan viszonyok együtt, legalább egy része, amely magában foglalhatja a japán maffia. Ő mindig követi őt 2 sycophants, más néven megsegít. Teszik tervekre, amelyek elkerülhetetlenül ő veszi hitel. Az egyik bajszos nevezik "Ted", és meghal egy autóbalesetben, a "Night of the Living Homeless", "Johnson" a másikat. Ő megpróbál öngyilkos lenni a "Die Hippie, Die", miután látta a hatást a "hippi jam band fesztivál", amit aláírt az engedélyt, azonban azt később látni megmagyarázhatatlan módon életben véres kötést, feje körül, nyilvánvalóan jelzi, A jelenet volt, csak a dráma, és nem azt jelentette, hogy változtatni az állapotát a sorozatban.

Mr. Hankey

A South Park, Mr. Hankey, a " karácsonyi befutó ", hangját Trey Parker, egy beszélő darab ürülék, egy scatological megfelelője Mikulás , de a vidám hangulatot a 1960 -korszak Rankin & Bass üdülési ajánlatokkal. Először jelent meg az első évad " Mr. Hankey, a karácsonyi Poo". Ő kitűnik a WC tálat a Szenteste , és hoz ajándékot a jó fiúk és lányok, akiknek már étrend magas rosttartalmú. Ő különösen közel Kyle , vigasztalta őt alatt karácsonyi Hanukadepresszió és általában úgy tűnik, segít a fiúknak ki valamit, vagy tanácsot ad nekik. Mr. Hankey megjelent különböző karácsonyi epizód, és inspirálta a tényleges kiskereskedelmi CDMr. Hankey karácsonyi klasszikusok , amelyben megvan a saját főcímdala .

Mr. Mackey

Mr. Mackey által hangoztatott Trey Parker , az iskolai tanácsadó, jól ismert a túlzottan nagy fej és beillesztése "m'kay" a mondatokat. Azt is mondja: "muy bien", ha beszél spanyolul. Alapján Episode 6-tól 5. évad azt feltételezzük, ő legalább 40 éves (ő azt mondja, 19 évesen szexelt, és hogy ez már 21 év óta). Úgy épül Trey Parker 's középiskolai tanácsadó, "Mr. Lackey." Ő időnként tanított osztályok az iskolában, és tanított a szexuális nevelés Ms. Choksondik . Ez idő alatt volt szexuális kapcsolata Ms. Choksondik élt haláláig.Ő spermát találtak a szájában a boncolás után, de ez nem járult hozzá a halálához. Halála után ő vette át a negyedik osztályban, amíg Mr. Garrison vissza. Során a kábítószer-oktatási osztály, átmegy néhány marihuána körül az osztályterembe, és azt ellopják (nyilvánvalóan az egyik gyerek, bár később kiderült, hogy a tényleges tolvaj volt, Mr. Garrison ). Ehhez Mr. Mackey van rúgva az iskola, és kilakoltatták az ő földesura , és érezte, depressziós , aki végül figyelembe alkohol marihuána és LSD . Szereti a marihuána, bár ő tudja, hogy ez rossz. Azt is elárulta, hogy nagy fejű okozza a feszességét a nyakkendőjét a nyaka körül, bár a szülei azonos vonás. Ő lesz egy hippi, és Indiába utazik egy hasonló gondolkodású nő. Mr. Mackey elfogja The A-Team , és az egykori munkaadók, valamint Jimbo , azt mondják, hogy segítenie kellett volna őt a kábítószer-probléma égetés helyett őt. Mr. Mackey tiltakozik, mondván, hogy ő szereti új életét, és hogy ő tulajdonképpen nem csinált, hiszen az első kábítószer kísérletezgetések vissza a South Park.Senki sem hallgat, és a rehab Betty Ford Klinika , ő is "meggyógyult" az ő kábítószer függőség. Mr. Mackey szociális munkás, majd újra kapcsolatok a nyakkendőjét, ami a fejét dagad vissza eredeti méretre.

Ms. Choksondik

Ms. Diane Choksondik által hangoztatott Trey Parker lett a fiúk? új tanár miután beléptek negyedik osztályos. A vezetékneve egy játék a mondat? Fojtó a fasz.? Ms. Choksondik volt híres a jellegzetes megjelenésű: ő már nagyon eltúlzott zsíros mellek , túlsúlyos volt, és volt egy sodródó lusta szem . Ő szintén nem viselt melltartót, és amikor felemelte a karját, ingét volt a szokása, hogy megy fel vele és feltárja az alsó néhány centiméteres mellét. Az egyik korai viccet Ms. Choksondik, hogy a gyermek nem kap a szójáték az ő nevét, és igyekezett létrehozni más nevet neki (makesmesick, chokesonbricks). Azonban, ő javított őket teljes komolyságát.

Úr / asszony. Helyőrség

Ez volt a gyermek-pedagógus az egész sorozat. Azonban, ő eredetileg egy Herbert Garrison nevű férfi volt, és tagadják az ő homoszexualitás , odáig, homofóbia , és mindig látható vagy az ő handpuppets állította, hogy ő is meleg. Később eltűnt, rejtőzik a hegy, elszigetelten él.Végül "jött ki a szekrényből", és elkezdte tanítani óvodába. Azonban, mielőtt jön vissza a South Park-i Általános mint a jelenlegi 4. osztályos tanítója, ő megtagadta a munkát (az epizód címe: "A 4. fokozat"), Victoria Principal a mondás: "Ó, nem vesznek fel az emberek melegek." Ő végül is lehetővé tette vissza az óvónő. Aztán egy törvényi változás lehetővé tette, hogy Mr. Garrison támogatni kell tanítani a 4. osztályos, megkapta a régi 3. osztályos tanulók, akik már előre osztályzatot. Az ő szerelme, Mr. Slave, volt tanárok személyes asszisztens, vagy, ahogy ő írja a rövid, a tanár seggét. A szezonban 9, volt egy nemi működés megváltozása , ezzel elkerülve saját harag, mert homoszexuális volt (hanem a vesztes Mr. Slave), csak jöjjön ki újra, hogy egy leszbikus szezonban 11, ismét társkereső nők.

Ned Gerblansky

Ned Gerblansky (hangját Trey Parker) és legjobb barátja, Jimbo Kern képviselik South Park lakosság nagy sztereotip " Hicks ". Ezek megszállottja nagy teherautók sör fegyverek , robbanások, és a gyilkos állatok. Úgy utál "liberálisok" és megkerüljék elleni vadászati ​​törvények által kiabált ", hogy jön jobb nekünk!" fényképezés előtt minden állatot, s ez indokolja a Kill önvédelem és később, miután egy bírósági határozat, a lövés az állatokat, hogy "vékony ki a számuk."

Officer Barbrady

Officer Barbrady egy rendőr, aki rendkívül hozzáértő, mit csinál, és általában egy kétbalkezes mamlasz, képtelen megoldani valamely bűncselekmény miatt ő kerül felszámolásra kivizsgálására. Szinkronhangja Trey Parker, aki nem szándékosan segített Mr. Garrison megpróbál megölni Kathie Lee Gifford . Bármilyen okból, McDaniels polgármester is gyakran idézi meg őt, valószínűleg azért, mert ő az egyetlen rendőr South Parkban season 7-ig. Ennek ellenére ő valójában nem tartja a békét South Parkban látható a " Chickenlover ", amikor nem sokkal azután, hogy visszavonult a város zuhant káosz , bár ez azt jelezheti, hogy az ő puszta léte nem csinál semmit annak érdekében, amely megtartja a városban. Barbrady valószínűleg közel süket , ő visel hallókészüléket, és beszél hangosan, kifejezéstelen módon.Officer Barbrady nem iszik kávét, mint azt a műsor " gnómok ", ő ehelyett inkább elütötte az arca egy macskát a farkánál fogva lendítette. Úgy tűnik, kissé túlsúlyos , és szemmel láthatóan bántalmazták, mint a gyermek, és, ahogy ő fogalmazott, "kénytelen viselni egy ruhát, és lovagolni nagybátyja" kört ".

Maxi Priest

Maxi Priest (hangját Matt Stone) egy katolikus pap, aki szolgál, mint szócsöve a South Park keresztény közösség. A neve utalás nyugat-indiai reggae énekes, Maxi Priest . Személyisége tűnik kissé rugalmas igényei alapján a show, gyakran ő egy szűk látókörű és intoleráns , aki meg van győződve az elkerülhetetlen kárhozat mindenki csak ő maga. Az egyik epizódban ő kertelés nélkül kijelentette, hogy Timmy menne a pokolba, hiszen Timmy beszédét akadály lehetetlenné teszi neki, hogy vallja be bűneit . Annak ellenére, hogy nyilvánvaló hibák jellegét, Maxi Priest volt, aki az epizód " Red Hot Catholic szerelem ", előkerült a hatalmaskorrupció mögött sok egyházi vonatkozású szexuális bántalmazását . Jelleme alapult Fr.Thomas Doyle, akik harcoltak, hogy ki a korrupció az egyház a szexuális molesztálás.

Victoria Principal

Victoria Principal a legfontosabb a South Park Elementary. Ő szőke haj és a szemüveg, és általában látható a Mr. Mackey . A " Helen Keller! A musical ", s kiderül, hogy ő nem rekreációs drogok. Az epizód " Szexuális zaklatás Panda ", amikor be kellett beszédet a bíróságon, ő kijelentette, hogy megölt valakit. A bíróság megjelenése teljesen független az ő gyilkos senkit, azonban, azt mondta: "Én megütötte a fej felett, és eltemették", és ő ezután tört ki könnyekben. Victoria Principal paródiája Victoria Principal . Emellett beszél egy nehéz Minnesotan akcentussal.

Yates őrmester

Yates őrmester által hangoztatott Trey Parker, egy ostoba ír-amerikai rendőrségitisztviselő a Park Megyei Rendőrkapitányság. Ő játssza a szerepét általában egy tiszt, vegyen részt a különböző vizsgálatok és helyzetekben. Ő kissé naiv, és gyakran pazarol időt végzett vizsgálatok rendkívül triviális, de bemutatunk néhány kompetencia alkalmanként eltérően Officer Barbrady. Amikor Michael Jackson néven Mr. Jefferson , belép a South Park, kezd válni kiábrándult a hosszú idejű rendőrség hagyománya keretezés jómódú feketék a bűncselekmények nem követtek, de így békében önmagával, mielőtt az epizód végén. A 10. szezon, s lehetővé teszi, Ike Broflovski a óvodapedagógus, hogy vegyenek részt a szexuális , a három éves, mert amíg az Ike tanulás korában, ott találja a mentális kép vonzó.

Skeeter

Skeeter egy vörös hajú townsperson. Először jelent meg a műsor "Szexuális zaklatás Panda".Van egy déli akcentussal, és jellemzően ábrázolják, mint egy paraszt. Úgy lóg a bárban sokat, ahol köszönti újoncok, mondván, hogy "Hé!" amit ők "Mi nem kedvesen a kedves errefelé." Ez általában követi a csapos válaszolt: "Most, Skeeter, ő / ő / ők / ez nem fáj senkinek." Ezt követően, Skeeter fognak kérni a személyt, aki nem veszi szívesen, hogy egy nagyon kínos kérdés. Amikor azt mondta, az utóbbi időben azonban a csapos azt mondta: "Az istenit, Skeeter, fogd be a pofád!"

Towelie

Towelie, (más néven Toweleeie (amit egyszer nevezte magát, amikor megjelent egy kötet, miközben magas) vagy Stephen McTowelie (a toll név adta magát, hogy álcázza magát, mint egy személy oly módon, hogy megjelent könyvében)), hangoztatott Vernon Chatman , egy beszélő "RG-400 intelligens Törölköző "által gyártott Tynacorp, a pontos részleteket a maga által teremtett reménytelenül zavaros volt, de nyilvánvalóan azt jelentette, hogy egy idegen kémkedés fegyver volt, és ellopott egy félkatonai csoport előtt, ő csak" kapott magas és vándorolt ​​ki "a South Park. Ő 17 "törölköző év", ami 4 év alatt minden évben az emberi, hogy neki csak 3 év az emberi. Gyakran beszél a magas hangon. Ő általában látható, amely akár törölköző jellegű tanácsadást a polgárok South Park, vagy gyakrabban, egyre magas amarihuánát . Towelie állandóan emlékezteti más karakter a "Ne felejtsd el, hogy egy törülközőt!" majd, miután kínos szünet, az alanyok azt kérdezi: "Akarod, hogy a magas?".

Jézus

 


a sorozat visszatérő szereplője, akit a készítők a valódi Jézusról mintáztak.

A sorozatbéli Jézus főállásban saját talk showjának, a „Jézus és a haverok”-nak a műsorvezetője, de rendelkezik a gyógyítás és a feltámadás képességével, emellett a Karácsony Irakban című epizód szerint járatos a pusztakezes- és a fegyveres küzdelemben is. A Csúcsszuper barátok – Istenségek című részből pedig kiderül, hogy képes repülni, valamint magas fokon műveli az ácsmesterséget.

A Jézus és a haverok (eredeti címe „Jesus and Pals”) egy kitalált betelefonálós tévéműsor, melyet Jézus vezetett, mielőtt másodszor meghalt.

Sátán

 


a sorozat visszatérő alakja, akit a készítők a keresztény vallás Sátánjáról mintáztak. Sátán uralkodik a pokolban és folyamatosan háborúzik Istennel, de mégsem olyan könyörtelen és velejéig romlott, mint ahogyan más művekben legtöbbször ábrázolják. A sorozatbeli Sátán lágyszívű és meg nem értett antihős, aki mély érzelmi kapcsolatokra, valamint irgalomra is képes. A szereplő a Damien című részben debütált, melyben fia, Damien szerepelt, ebben a részben Sátán bokszmeccset vívott Jézussal.Sátán egy embernél magasabb, félmeztelen, izmos, vörös bőrű ördög képében jelenik meg, szarvakkal, patákkal és kecskeszakállal. Sátán legtöbbször a romantikus kapcsolatain keresztül jelenik meg a sorozatban (és a mozifilmben is), melyek mindegyike homoszexuális kapcsolat; Sátán első megjelenésekor még Szaddám Huszein szeretője volt, de hamarosan száműzte a diktátort, mivel az uralkodni akart rajta.

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statisztika

Online: 1
Összes: 28184
Hónap: 195
Nap: 1